REPREZENTANT ENERGETIX ROMANIA
DETOXAMIN BASIC - MEGAMIN - ZEOLIT ACTIVAT TMA PRIN NANOTECHNOLOGIE - ANTIOXIDANT NATURAL 100%
RECOMANDARI Dr. SLAVKO IVKOVIC
BIJUTERII MAGNETICE TERAPEUTICE ENERGETIX
MAGNOFLEX SILVER - BANDAJE MAGNETICE TERAPEUTICE CU FIR DE ARGINT
E-FLEX - ANTIOXIDANTI  100% NATURAL
ALKALINE WATER ENERGY NANO FLASK - PRODUCE APA ALCALINA IONIZATA 
 
 Official Website TERAPIA-ROMANIA.RO REPREZENTANT  ENERGETIX ROMANIA
  REPREZENTANT ENERGETIX 
 ROMANIA 126910 ®
Official Website
0743-019108
Comenzi si informatii
0743-019108 
 
 TRANSPORT GRATUIT
 POSTA ROMANA
 Livrare 4- 5 zile
 Ridicare Sediul Postal 
 
TRANSPORT RAPID
FAN CURIER
Livrare1- 3 ZILE  
 la domiciliu 24,10 lei
 
 
 
 
 
PRODUSELE  MEGAMIN
INCEPAND CU DATA DE 07/10/2009  TOATE PRODUSELE  MEGAMIN SE VOR DENUMI DETOXAMIN ;MEGAMIN- produs momentan in Croatia , va fi denumit DETOXAMIN (dupa principala caracteristica a mineralului ZEOLIT : de detoxifiere ) si va fi produs in AUSTRIA  .Croatia  nu se afla inca in UNIUNEA EUROPEANA  si din acest motiv oficialii brendului MEGAMIN – au luat hotararea de a produce acest supliment alimentar in AUSTRIA IN CONFORMITATE CU TOATE CERINTELE EUROPENE  
 
PRODUCATOR MEGAMIN 
 Tribomin ltd. Osijek, CROATIA
 
 
PRODUCATOR :  DETOXAMIN  - Panaceo International Active Mineral Production GmbH  Finkensteinerstr. 5, A -9585, Godersdorf, Villach, AUSTRIA
 
PRODUCATOR : DETOXAMIN PUDRA - GINGER D.o.o., AUGUSTA SENOE 3, 10431 SVETA NEDELJA, CROATIA 
 
DISTRIBUITOR EXCLUSIV
ENERGETIX GRUP Franz-Kirsten-str. 1,55411 Bingen Germany
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Producator :
Olivald.o.o., Trebez 20 , Zagreb, Croatia pentru SANOVITA beauty and health, POSEIDON LLC, 46h State Street, New York 12207, ALBANY, USA
Tara de origine : Croatia
 
 
 
Director Feed-uri RSS Romanesti
 
Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool
 
 
 
 Reprezentant
Energetix Romania ®
126910
0743019108
 
 
 


Preparatele UNICE ale programului DETOXAMIN va dau

şansa sa va insanatositi si sa va păstraţi lucrul cel mai

de preţ pe care ii aveţi: SĂNĂTATEA!

Un om SĂNĂTOS are O MIE si una de dorinte...nu-i asa?
Dar un om BOLNAV... are doar O SINGURA dorinţa.
Stiti care este aceea?... sa fie SĂNĂTOS din nou....!
 
In ultimii ani, se vorbeşte din ce in ce mai mult despre radicalii liberi ca fiind cei mai responsabili factori in ceea ce priveşte condiţia patologica a organismului. Astăzi, radicalii liberi sunt recunoscuţi ca fiind cauza imbatranirii cat si cauza a peste 200 de boli cronice degenerative cum ar fi: artroza, cancerul, cataracta.Alzheimer, Parkinson,gripa, reumatismul, stresul, hemoroizii, senilitatea si altele.
Ce sunt radicalii liberi?
»Radicalii liberi sunt molecule inalt reactive cu un electron impar (sau "liber") pe orbitalul extern, condiţie de dezechilibru care transforma aceste molecule fragmentate in agenţi foarte instabili si periculoşi din puncte de vedere biochimic. O molecula căreia ii lipseşte un electron va intra in reacţie cu o molecula vecina, perfect stabila, căreia ii va smulge electronul de care are nevoie si astfel va deveni un radical liber. Noul radical liber va face exact acelaşi lucru... Acest gen de reacţie in lanţ poarte numele de oxidare.
.Celulele corpului nostru suferă zilnic miliarde de atacuri incontrolabile ale radicalilor liberi.
»Daca celulele sunt incapabile de a se opune printr-o apărare eficace, deteriorările care rezulta provoacă maladii si imbatranire rapida. Unul dintre efectele cele mai nefaste ale radicalilor liberi este atacul lor asupra membranelor celulare, printr-un proces de peroxidare lipidica. Radicalii liberi agresează de asemenea diverse proteine, in special cu acţiune enzimatica. Când proteinele ţesutului protector sunt atacate, spre exemplu, pielea isi pierde elasticitatea si formează riduri. Dar atacul se poate extinde spre centrul celulei, la nucleu, afectând chiar informaţia genetica din ADN, ceea ce poate duce la mutaţii si cancerizare.
»Astfel se descrie activitatea radicalilor liberi ca un fel de "iradiere interna" care ataca si distruge fara cruţare celulele si ţesuturile, provocând diverse simptome atribuite in mod obişnuit imbatranirii: zbarcirea pielii, pete pigmentare, cataracta,artrita, ingrosarea arterelor, bolile de inima,glaucomul, boala Alzheimer, pierderea memoriei,apoplexie, senilitate, cancer si alte stări degenerative.

In prezent, exista peste 200 de maladii corelate cu radicalii liberi:

Creier si boli nervoase: parkinson, dischinezii tardive, scleroza amiotrofica laterala,
neurotoxicoze, deficiente de vitamina E, oxigen hiperbaric, hipertensiune cerebrovasculara,
encefalomielite alergice, senilitate, hemoragii cerebrale

Ochi: cataracta, retinopatii, hemoragii oculare, tromboze coronariene

• Inima si boli cardiovasculare: arteroscleroza,artrite cronice, cardiotoxicitate (adriamycina), maladia Keshan (deficienta de seleniu), cardiomiopatia alcoolica.

Rinichi: nefrotoxicitate mediata de ioni metalici, nefrotoxicitate aminoglicozidica, sindrom nefrotic autoimun.

Funcţii reproductive: lichid spermatic anormal, mutaţii ale liniilor germinale conducând la malformaţii congenitale, cancer infantil, complicaţii hipertensive in gravidie.

Tract gastrointestinal si leziuni ale tractului digestiv induse de antiinflamatoare nesteroidice, leziuni ale ficatului generate de endotoxine, acţiune diabetogemica indusa de alloxan, acizi graşi liberi ce induc pancreatita.

Maladii pulmonare:displazie bronhopulmonara.pneumoconioza indusa de pulberi minerale, toxicitate la bleomycina, hipoxie, efectele fumatului, emfizem.

Maladii ale hematiilor: anemie falciforma, malaria, favism, fotooxidare protoporfirinica.

Cancere: maladii provocate de alcoolism: imbatranire, boli de iradiere (Actinice), maladii (inflamatorii) imune: imbatranirea indusa de declinul funcţiilor immune, Maladii autoimmune, Artrite reumatoide, glomerulonefrite, vasculite (hepatita B).

Ischemie / Reperfuzie: Infarct miocardic; Transplant de organe. Stress oxidativ indus de efort fizic.

Diabet, obezitate etc.

Daca ştim din ce sursa provin radicalii liberi, atunci putem descoperi cum sa ne ferim de ei.
»Radicalii liberi sunt produşi fie de radiaţiile la care ne expunem, inclusiv radiaţiile solare,fie de propriul organism, in timpul unor reacţii care produc energie pe baza de oxigen. O cantitate mare apare in timpul proceselor digestive când organismul transforma substanţele nutritive si oxigenul in energie, apa si radicali liberi. De aici rezulta ca la persoanele care efectuează munci fizice, sau munci intelectuale stresante, se produc mai mulţi radicali liberi.
»Mai intai trebuie constatat ca ritmul vieţii este tot mai trepidant, iar comportamentul alimentar s-a schimbat, din nefericire, in rau. Consumam mai multe grăsimi, mai puţine proteine, mai mult alcool si tutun.
»Mesele sunt deseori neregulate, puţin abundente sau prea abundente, varietatea alimentelor este redusa, chiar monotona, cu un surplus de carbohidrati (zaharuri).
»Stresul zilnic creste, ca si consumul de medicamente si poluarea, in aceste condiţii, in cadrul metabolismului uman se generează cantităţi periculoase de radicali liberi, care sunt deşeuri celulare extrem de agresive, periculoase pentru sănătate.

Exista insa si o sursa de radicali liberi pe care o putem influenta!

Fumatul. O singura ţigara produce atatia radicali liberi incat aceştia pot fi anihilaţi doar de 10 kg de lamaie.
»Cercetările ştiinţifice au demonstrate ca persoanele fumătoare au un ADN de 30-40 de ori mai stricat decât al persoanelor nefumatoare.
»Aşadar, celulele si ţesuturile sunt expuse in mod constant afecţiunilor datorate radicalilor liberi ai 02, ceea ce duce la un pericol permanent al acestora de a suferi schimbări oxidante.
Deci o cauza importanta a maladiilor descrise mai sus o reprezintă dezechilibrele metabolice datorate unei alimentaţii incorecte.
»In mod paradoxal, in prezent, din ce in ce mai frecvent "mâneam fara sa ne hrănim", deoarece alimentele si comportamentul alimentar (dieta) nu ne oferă un aport adecvat, in special de compuşi biologic activi.
»Carenţa sau chiar lipsa unor factori biologici activi din alimente, cum sunt vitaminele, mineralele, antioxidantii acizii graşi polinesaturati stau la originea multor patologii: boli cardiovasculare, aterioscleroza, diabet, cancere, obezitate etc.
Deci ceea ce mâncam este de o importanta capitala pentru sănătatea noastră.

Aceşti periculoşi inamici ai sănătăţii noastre pot fi astăzi, din fericire anihilaţi.

Organismul se apară in 2 feluri:

• in primul rând cu sistemul imunitar ce repara ţesuturile afectate

• al doilea, cu ajutorul antioxidantilor care anihilează radicalii liberi

»Celulele reuşesc sa se protejeze de aceşti factori nocivi cu ajutorul sistemului antioxidant propriu.
»Aceşti antioxidanti naturali sunt asimilaţi prin mâncare sau cu ajutorul diferitelor produse minerale.
»Alimentaţia noastră, nu conţine de regula suficienţi antioxidanti pentru a conferi o protecţia ideala.
»Antioxidantii sunt de fapt vitaminele si mineralele.

Astfel, un supliment alimentar este astfel mai indispensabil ca niciodată! Câteva dintre aceste vitamine si minerale sunt pe cale de a deveni medicina secolului 21.

Fiind un puternic stabilizator al reactilor de oxido-reducere, suplimentele minerale naturale -DETOXAMIN si suplimentul natural vital de vitamine esenţiale corpului uman - IMMUNE POWER DRINK, fac parte din categoria celor mai sus menţionate.

 
 

 WebCrawler Search
 ©2004-2014 Official Website Reprezentant Multi Level Marketing Energetix Romania - 126910, toate drepturile rezervate design by Terapia-Romania.ro 
  CONTACT  PROMOTII  |  FORMULAR COMANDA  |  PAREREA DV.
 
          
Bookmark and Share 
Detoxifierea orgaismului  | STUDII ASUPRA PRODUSELOR DETOXAMIN - ZEOLITULUI NATURAL KLINOPTILOLIT |  CUM SE FACE DETOXIFIEREA ORGANISMULUI CU DETOXAMIN - ZEOLIT | CE SUNT RADICALI LIBERI | CAZUISTICA - ZEOLIT-DETOXAMIN-MEGAMIN | MEGAMIN | eliminare toxine (remedii naturale zeolit - megamin) | Tratamente  ficat | Remedii cancer | Diabet - tratament zeolit | Hemoroizi tratament  | Chimioterapie tratament |Bolii gastro-intestinale | Bolii grave - tratament  ... | Reglare PH in sange |  Zeolit - DETOXAMIN - Recomandari | Administrare  DETOXAMIN-SANOVITA | Eliminare stres oxidativ | Imunostimulator DETOXAMIN-SANOVITA |DETOXAMIN- SANOVITA In Boli cancerose | Efecte DETOXAMIN-Megamin | Indicatori Medicali DETOXAMIN | Marturi DETOXAMIN | Neurodermita , psoriazis, inchiderea ranilor, dezinfectant, detoxifiant, auxiliar afectiuni ale pieli  | DETOXAMIN  pudra in : rani, arsuri, dezinfectant mirosuri neplacute, ten acneic |